Laptophoes 13 inch

Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht. De 13,3 inch laptophoezen met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Laptophoezen in alle inch-maten

r is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptophoes of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes. En wanneer de hoes te klein is, past hij er natuurlijk sowieso al niet in. Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptop sleeves. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Om aan de verschillende wensen qua groottes te voldoen, hebben we 6 verschillende categorieën waarin we onze hoezen aanbieden.

Laptophoes kopen

Bent u ook zo enthousiast geworden van alle leuke Sleevy 13 inch laptophoezen die er in de webshop te vinden zijn. Bekijk dan eens rustig alle designs die op dit moment aangeboden worden. Onze designs worden constant aangevuld met nieuwe, creatieve opties. Wanneer u besluit een laptophoes of laptopsleeve te kopen, kijk dan altijd even naar de lengte en breedte van uw laptop.